Hoe kies je de verloskundige die bij jou past ?

Lotus Verloskundig Centrum Foto behangGefeliciteerd ! Je bent zwanger of jullie staan op het punt om zwanger te worden. In de komende negen maanden zullen jullie veel keuzes moeten maken. Welk bedje willen jullie voor jullie kindje ? Hoe zal hij of zij gaan heten ? Welke zwangerschapscursus past het beste in je drukke schema ? Maar ook, bij welke verloskundigen praktijk meld je je aan ?

Er zijn verschillende verloskundigen praktijken waaruit je kan kiezen. En dat is maar goed ook. Je wilt immers naar een verloskundige bij wij wie je je op je gemak voelt.

Voordat Lotus Verloskundig Centrum op 10 december 2015 haar deuren opende hebben wij, het Lotus-team, door het hele land gewerkt als verloskundige. Van de randstad tot de biblebelt en alles ertussenin. Dit was een geweldige tijd maar ook een bewuste keus. We wilde namelijk weten wat zwangere vrouwen belangrijk vinden in de keus van hun verloskundige en vooral welke zorg, begeleiding en coaching zij graag krijgen.

Lotus verloskundigen

Lonneke en Maud

Uit de zorg van ‘onze’ zwangeren is de filosofie van Lotus ontstaan ! Een bedrijf volop in haar groei en ontwikkeling. We zijn met een klein vertrouwd team van twee verloskundigen, Lonneke Greten en Maud Raes. Elkaar goed leren kennen tijdens je zwangerschap vinden we erg belangrijk. Hoe beter we elkaar kennen des te makkelijker kunnen we onze zorg aanpassen en jouw persoonlijke wensen en behoeften. Omdat de aanstaande pappa’s ook te leren kennen en hen de mogelijkheid te geven om mee te komen naar de controles bieden we o.a. avondspreekuur aan. De kleintjes zijn uiteraard welkom in ons speelhoekje. Benieuwd hoe het speelhoekje en de praktijk eruit ziet ? Check onze facebook voor een praktijkimpressie.

Echo’s spelen steeds een belangrijkere rol in de zwangerschap en wij maken dan ook medische echo’s in onze praktijk. In sommige gevallen kan het spannend zijn om naar de praktijk te komen voor een echo. DSC_0648-16Bijvoorbeeld wanneer je al eens een miskraam hebt meegemaakt. In zulke situaties kunnen we bij je thuis komen om een echo te maken. Bloedprikken doen wij zelf op de praktijk en ook voor het zetten of verwijderen van je spiraaltje hoef je niet meer naar het ziekenhuis. Voor een overzicht van alle diensten die Lotus te bieden heeft kun je terecht op onze website www.lotus-verloskundigcentrum.nl.

Wij zijn jonge, enthousiaste en betrouwbare verloskundigen met passie voor ons vak. Onze ervaring in heel Nederland heeft ons keer op keer laten zien dat (kersverse) mamma’s veel fijner terugkijken naar hun bevalling en zwangerschap wanneer ze zich gehoord en begrepen hebben gevoeld bij hun verloskundige. Het is onze ambitie en ons streven om je de begeleiding en coaching te geven die jij nodig hebt, op het moment dat je het nodig hebt.

We kijken ernaar uit om jullie in onze praktijk te mogen ontvangen !

Weten hoe je je kunt aanmelden ? DSC_0618-13

Via de website kun je het aanmeldingsformulier invullen.
Liever bellen ? Dat kan ook op 06 – 426 70506 of 06 – 426 677 23.
e-mail naar [email protected]