Welkom bij praktijk van Astrid Lamars

Medisch Pedicure

 

  WIE BEN IK?

Hallo, ik ben Astrid Lamars-Knol. Ik ben geboren in 1985, moeder van twee dochters, getrouwd met Kees en wij zijn samen sinds 2008 woonachtig op de Heksenberg.
Ik heb vanaf 2006 een succesvolle salon gehad in Hoensbroek en vanaf 12 september 2017 ben ik werkzaam op de Heksenberg in het “Aandachtscentrum”.
Ik ben allround schoonheidsspecialiste en medisch pedicure met een aantal onderscheidende specialismen.

VERGOEDINGEN:

Ik ben Medisch Pedicure. Dit betekend dat ik ben opgeleid om alle risicovoeten te behandelen, bijv. reuma of diabetici, maar ook dat ik specialistische technieken kan en mag toepassen zoals orthese stukjes maken, nagelbeugel plaatsen bij ingroeiende nagels, vilttechnieken toepassen voor drukontlasting bij bijv. likdoorns en gel of acrylnagels maken ter reparatie van bijv. een mycose (schimmel) nagel of trauma nagels. Hiervoor bent u bij mij aan het goede adres!

Ik ben erkend door zorgverzekeraars dus is het mogelijk om Uw behandeling vergoedt te krijgen. Ook heb ik een contract met twee podotherapeuten, zodat de behandelingen eventueel vergoedt kunnen worden. Dit is ook zeer belangrijk om de lijnen kort te houden, zodat ik een optimale voetzorg kan verlenen.

Let op: Dit geldt alleen voor Reuma Artritis en Diabetici vanaf zorgprofiel 2 (Dit wordt vastgesteld door uw praktijkondersteuner of internist en een podotherapeut waar ik een contract mee heb).

 

PRAKTIJK ASTRID LAMARS:

De laatste jaren is mijn focus voornamelijk verschoven van huidverzorging naar huidverbetering en heb ik mij gespecialiseerd in microdermabrasie en fruitzuur peelings. Unieke behandelingsmethoden die diverse huidproblemen aanpakt.

Iedere huid is namelijk uniek, weerspiegelt wat het nodig heeft en behoeft een nauwkeurige analyse voor de juiste zorg en aanpak.

Om de klant de nieuwste methoden te kunnen bieden volg ik regelmatig workshops, lezingen en test ik de nieuwste producten.

Als deskundig schoonheidsspecialiste moet je immers altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en werking van de producten.

 

Bij Praktijk Astrid Lamars staat kwaliteit, professionaliteit en ontspanning centraal. Tijdens een behandeling neem ik ruim de tijd voor U. Even niets moeten…., maar genieten van de zorg en aandacht die ik, als schoonheidsspecialiste, U graag geef. Hoogwaardige producten waarin ik regelmatig cursussen in volg.

Mijn groeiende en tevreden klantenkring voelt zich na een behandeling weer op en top.

De praktijk is gelegen op de begane grond (Kamer 1). Ook toegankelijk voor rolstoelers!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BRANCHORGANISATIES

Procert (KRP, Kwaliteitsregister)

 

Provoet

 

Anbos

 

OPENINGSTIJDEN

Alle behandelingen zijn volgens afspraak, ook mogelijk in de avonduren!

Iedere woensdag van 13.30 u – 21.00 u

Voor meer informatie over de behandelingen en tarieven verwijs ik graag door naar mijn website:

www.praktijkastridlamars.nl of bel 06 28 11 38 55

Ik hoop U snel te verwelkomen in mijn praktijk.

De koffie/thee staat voor U klaar!

 

Met vriendelijke groet,

Astrid Lamars

Contact:

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen of mailen:
T: 06 28 11 38 55 Mail: [email protected]