Be The Joy

Shantala Babymassages & Intuïtieve massages

Over Brenda

Even voorstellen
Ik ben Brenda Pijl. Een gezonde, vrolijke vrouw van 50 jaar en sta stabiel in het leven. Ik leef samen met mijn hond Lola.
Als geen ander weet ik hoe het voelt om niet lekker in je vel te zitten. En wat dat met je doet op mentaal, emotioneel en fysiek niveau.

De zoektocht naar mezelf is begonnen na het overlijden van mijn dochter Bo. En dat ik opeens voor de buitenwereld geen moeder meer was. Dit heeft invloed gehad op mijn privé- en werkleven. Ik ervaarde verdriet, woede en machteloosheid. Ik wilde erkenning van het bestaan van Bo.

Totdat ik een weg vond om mijn eigen erkenning en dankbaarheid te voelen. Ik ben moeder en heb een dochter; wat anderen er ook van vinden. Ik leef uit dankbaarheid, vrede en geluk met wat er was, is en gaat komen.

En zo werd Be The Joy geboren. Vanuit deze ervaring ben ik begonnen om vanuit mijn hart te werken en aandacht te geven aan de basis van het leven, want zonder een goede basis zal alles wat je bouwt niet overeind blijven staan.

Contact

Be The Joy
Hei Grindelweg 73
6414 BS Heerlen
06 28 87 79 52
E: info@bethejoy.nl

Voor wie?

De Shantala babymassage is voor baby’s van 6 weken tot 9 maanden. Goed voor ontspanning of bij klachten zoals:

 • huilen en onrustig zijn
 • slecht slapen
 • krampjes of constipatie
 • pijn bij doorkomende tandjes

Ook heeft babymassage een gunstige invloed op:

 • de ontwikkeling van de hersenen
 • de lichaamsgroei
 • de ademhaling
 • het immuunsysteem

De intuïtieve massage is voor jong en oud.

Voor ontspanning of bij klachten zoals:

 • Stress/spanning
 • Vermoeidheid
 • Lusteloosheid
 • Rugklachten
 • Slecht slapen
 • Hoofdpijn
 • Spierpijn

Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Therapieën

Vandaar de keuze om met babymassages (uitsluitend met biologische olie) te starten en het geven van workshops hierin. Dit is de basis van het leven, de geboorte. En hoe zou de basis er uit zien als u omringd was door liefde, aanraking, warmte, aandacht en veiligheid?Daarnaast geef ik intuïtieve massages (uitsluitend met biologische olie) aan jong en oud vanuit een zachte aanraking waarbij ik mijn handen laat leiden door mijn hart.

Voor de meer vastzitten de energieën in uw lijf kan ik naast de massages u ondersteuning geven met de energetica zie mijn website www.bethejoy.nl

Voor mentale klachten kan ik u ondersteunen met live coaching. Hierbij maak ik gebruik van mijn brede ervaringen opgedaan in het leven en kennis die ik verworven heb uit studies.

Voor een reading of kaartlegging kan ik u ondersteunen met inzichten in uw levensvragen.

Info

Graag nodig ik u uit om te komen ontdekken waar Be The Joy nog meer voor staat.
U kunt een kijkje nemen op mijn website www.bethejoy.nl of u kunt mailen naar info@bethejoy.nl
Wilt u liever telefonisch contact dan kunt u me bereiken op telefoonnummer 06-28877952.