CD Sports

Sport & Lifestylecoach

OVER CD SPORTS

Even voorstellen
Mijn naam is Charlotte Dierx, sport & lifestyle coach.

Historie

Zolang ik me kan herinneren, is sport een onderdeel van mijn leven. Als klein meisje ging ik op gymnastiek/turnen. Later werden dat atletiek en voetballen; altijd even fanatiek. Niet zo vreemd dat ik na mijn middelbare school koos voor de CIOS sportopleiding te Sittard, met o.a. als keuzevak Lifestyle Coaching. Tijdens mijn studie heb ik sportdagen en evenementen mogen organiseren. Samen met een team van het Laurentius Ziekenhuis te Roermond heb ik sportlessen mogen geven aan kinderen met obesitas. Daar kwam naast het belang van sporten en bewegen ook heel duidelijk het belang van een gezonde leefstijl naar voren. Na het CIOS heb ik de opleiding tot toezichthouder en all-round zweminstructeur gevolgd, evenals aquafitness voor diverse doelgroepen. Vervolgens heb ik cursussen ‘Sport & Voeding’ en ‘Personal Trainer’ gevolgd.

Mijn kennis en ervaring zet ik met plezier voor iedereen in, die zich aan wil sluiten bij CD Sports. Hier wil ik ieder op zijn eigen manier, van jong tot oud, ondersteunen bij sport & beweging en op weg helpen naar een gezondere leefstijl.

Contact

CD Sports
Hei Grindelweg 73
6414 BS Heerlen
06 – 41 60 69 60
E:info@cdsports.nl
www.cdsports.nl

 
 

 

   
 

 

  

Voor wie?

Onze gezondheid is belangrijker dan ooit. Sta jij in de sportschool en weet je soms niet meer welke oefening je moet doen of waar je precies moet beginnen? Ben je al jaren bezig met afvallen en verschillende diëten, maar schiet het niet op? Wil je graag sporten, maar liever niet in het bijzijn van anderen? Wil je fit worden of juist fit blijven? Zie jij in alle drukte door de bomen het bos niet meer? Slaap je slecht of word je ‘s ochtends nog moe wakker? Heb jij een doel voor ogen, maar nog geen plan? Heb jij een stok achter de deur nodig?

Kun jij een of meerdere van deze bovenstaande vragen met “JA” beantwoorden, dan ben je bij CD Sports aan het juiste adres. Wij gaan je op een verantwoorde manier helpen met een duidelijk doel voor ogen en een professioneel stappenplan om dit te behalen. SUCCES GEGARANDEERD!

Wat kan CD Sports jou bieden?

 • Personal Training: voor elk doel of voor iedereen toegankelijk. Samen in onze sportstudio werken aan jouw doel. 1 : 1 met een gepersonaliseerd trainingsschema. In alle rust op een verantwoorde manier trainen met gegarandeerd resultaat.
 • Lifestyle Coaching: aan de hand van het probleem wordt een plan opgesteld. Lifestyle coaching gaat verder dan alleen coachen. In onze studio gaan we in alle rust aan de slag.
 • Groepslessen: gezellig samen sporten, even socializen en je zinnen verzetten.

  Info

  Heb je vragen over de werkwijze van CD Sports en wat wij voor jou kunnen betekenen, bel dan: 06-41 60 69 60. Wij staan je graag te woord.

  Je kunt ook onderstaand contactformulier invullen en wij binnen 24 uur contact met je op.

   

  Stuur Charlotte een bericht