Leo Vermeeren

Paranormaal Adviseur sind 1981

Over Leo

Even voorstellen
Ik ben Leo Vermeeren en sinds 1981 paranormaal adviseur.

Historie
In mijn eerste jaren als paranormaal genezer werkte ik van thuis uit. Vanwege groei en dus ruimtegebrek zocht en vond ik een paar jaar later een externe praktijkruimte. Na de eerste samenwerking met andere therapeuten, bleek ook hier na enkele jaren een tekort aan ruimte te ontstaan.

In mei 1993 werd de volgende stap gezet door het voormalige Groenekruis-gebouw over te nemen met voldoende praktijkruimten en parkeergelegenheid. Sindsdien kent de praktijk een groei die mede te danken is aan de succesvolle formule van diverse alternatieve en paramedische geneeswijzen onder één dak en kort bij de gebruikers van de zorg. Om de lading van de praktijk te dekken, werd in 2002 gekozen voor de naam Aandachtscentrum Heerlen.

Contact

Leo Vermeeren
Aandachtscentrum Heerlen
Hei Grindelweg 73
6414 BS Heerlen
045-5218917
06-20035088
aandachtscentrum@gmail.com

In deze periode van onzekerheid en afstand houden van elkaar is het ook mogelijk een behandeling via telefonisch consult te verkrijgen. Tevens kan men mij een foto toesturen via post, e-mail of telefoon, zodat ik u ook op deze wijze kan behandelen..

Voor wie?

Onder andere voor volwassen met rugklachten en migraine spanningen. En kinderen en (huil)baby’s met exceem en oorklachten. Dit zijn slechts enkele voorbeelden uit een veelheid aan klachten die ik in de periode vanaf 1978 tot nu dat ik als paranormaal genezer ben tegengekomen en heb behandeld.

Therapie

Middels handoplegging draag ik als paranormale genezer energie over. Dit is vaak de kracht die de hulpvrager zelf niet meer kan aanmaken. De energie van de cliënt, samen met mijn aanvullende energie zorgen voor de totale energie dat het lichaam nodig heeft om te kunnen herstellen. Met andere woorden: ik genees u niet alleen, maar draag de benodigde energie over om uw genezingsproces te versterken.

Cliënten ervaren vaak bij de behandeling warmtetinteling, maar ook weleens een koude luchtstroom bij het afronden van de behandeling. Het blijft steeds weer fascinerend om de positieve reacties van mensen te horen tot welke verbeteringen de behandeling heeft geleid.

Info

In de afgelopen 40 jaar heb ik alle stappen van de alternatieve geneeswijzen meegemaakt. Momenteel geniet ik van mijn AOW, maar ben ik elke dinsdag met veel plezier in de praktijk aanwezig om patiënten en collega’s te woord te staan.

Wenst u mij persoonlijk te spreken voor lichamelijke klachten dan ben ik uiteraard altijd bereikbaar. Tevens ben ik aanspreekpunt indien u als therapeut met het Aandachtscentrum zou willen samenwerken.

Stuur Leo een bericht