Lotus Verloskundig Centrum

Verloskundigen

Over lotus verloskundigen

Even voorstellen
Wij zijn Lonneke Greten en Maud Raes, verloskundigen.

Historie

Voordat Lotus Verloskundig Centrum op 10 december 2015 haar deuren opende hebben wij, het Lotus-team, door het hele land gewerkt als verloskundige. Dit was een geweldige tijd maar ook een bewuste keus. We wilde namelijk weten wat zwangere vrouwen belangrijk vinden in de keus van hun verloskundige en vooral welke zorg, begeleiding en coaching zij graag krijgen. Uit de zorg van ‘onze’ zwangeren is de filosofie van Lotus ontstaan! Een jong bedrijf in volle groei. En om ons te blijven ontwikkelen in de uiteenlopende aspecten van de verloskunde zijn we naast vroedvrouwen ook echoscopisten en specialisten op het gebied van anticonceptie.

Contact

Lotus Verloskundig Centrum
Lonneke Greten (06-42620506) en Maud Raes (06-42667723)
Hei Grindelweg 73
6414 BS Heerlen
info@lotus-verloskundigcentrum.nl
www.lotus-verloskundigcentrum.nl

Voor wie?

Elkaar goed leren kennen tijdens de zwangerschap vinden we erg belangrijk. Hoe beter we elkaar kennen deste makkelijker kunnen we onze zorg aanpassen en persoonlijke wensen en behoeften van de zwangere vrouw. Om de aanstaande pappa’s ook te leren kennen en hen de mogelijkheid te geven mee te komen naar de controles bieden we o.a. een avondspreekuur aan. De kleintjes zijn uiteraard welkom in ons speelhoekje. Kortom: we zijn er voor het hele gezin. Benieuwd hoe het speelhoekje en de praktijk er uitzien? Check onze facebook voor een praktijkimpressie.

Therapie

Zorg op maat
Lotus Verloskundig Centrum is een klein vast team met een gezamenlijke visie, hetgeen zich uit in betrokkenheid, professionaliteit en cliëntgerichtheid. Onze verloskundigen luisteren naar de wensen van de zwangere vrouw. Wij leveren gezondheidszorg op maat.

Zorg op maat die volledig is afgestemd op jouw wensen en behoeften. We plannen geruime tijd in tijdens iedere controle om elkaar goed te leren kennen, om de controles uit te voeren en goed naar jullie te kunnen luisteren.

Persoonlijke begeleiding

Het is onze ambitie en ons streven om je de begeleiding en de coaching te geven die jij nodig hebt, op het moment dat jij het nodig hebt. Zo kun je bij ons zelf invullen hoe vaak je op afspraak wilt komen, of je in het trimester van je zwangerschap thuis de echo’s wilt of in de praktijk en hoeveel echo’s je in het trimester van je zwangerschap wilt. Mocht er gedurende je zwangerschap een medische reden zijn waardoor de gynaecoloog de begeleiding overneemt dan blijven wij ook voor je klaarstaan. Zo ondersteunen we je ook tijdens een bevalling bij de gynaecoloog. Je zwangerschap, bevalling en kraambed verlopen veel fijner als je vertrouwen hebt in je verloskundige.

Info

Als je wilt weten hoe wij in het echt zijn en of wij wel bij jou passen, kun je altijd bellen of mailen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij je prettig voelt bij de verloskundige waar je onder controle bent!

Gelijk aanmelden? Dat kan door onderstaand contactformulier in te vullen en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Stuur Lotus Verloskundigen een bericht