Palfi’s TCM

Chinese acupunctuur, Tui-na therapeute

Over palfi’s TCM

Even voorstellen
Ik ben Aleksandra (Sandra) Subaricki, Tui-na therapeute.

Historie

In Antwerpen heb ik aan het OTCG (Opleidingsinstituut voor Traditionele Chinese Geneeswijzen) Tui-na gestudeerd. Tui-na is een van de in de Traditionele Chinese Geneeskunde gebruikte therapieën, naast acupunctuur en kruiden.

Na mijn studie wilde ik voor mijzelf gaan werken en heb dan ook enkele jaren geleden Palfi’s TCM opgericht. Palfi’s TCM is een jong innovatief bedrijf met een holistische benadering, wat zoveel betekent als lichaam en geest zijn één. Behalve tui-na massage, bieden wij Chinese therapieën, zoals vacusage-cupping, acupressuur en acupunctuur.

Vanwege professionalisering, de perfecte ligging en de facilitaire mogelijkheden heb ik per 1 november 2017 bewust gekozen voor het Aandachtscentrum Heerlen als basis voor mijn praktijk.

Contact

Palfi’s TCM
Aleksandra Subaricki
Hei Grindelweg 73
6414 BS Heerlen
06-40348804
sandrasubaricki@hotmail.com

  

Voor wie?

Tui-na is een therapievorm met veel mogelijkheden om klachten te verhelpen zoals: hoofdpijn, burn-out, maag- en darmklachten, hoog bloeddruk, spanningen, vermoeidheid, slapeloosheid, onrust, nasale klachten, griep, etc.

Verder is Tui-na geschikt voor mensen met acute en chronische klachten zoals: tennisarm, golfelleboog, rug-, schouder- en nekklachten, kiespijn, ischias, hielspoor en lage-rugklachten.

Therapie

Tui-na (= massage) kent behalve veel verschillende technieken die toegepast worden op het lichaam ook een aantal effectieve manipulatietechnieken. In China wordt deze massage (Tui-na) al duizenden jaren in de ziekenhuizen toegepast. De resultaten die men hiermee bereikt zijn enorm.

Tui-na massages stimuleren en reguleren het meridiaan-systeem, waardoor de energie- en bloeddoorstroming in balans wordt gebracht, zodat blokkades worden opgeheven. Meridianen zijn kanalen waar Qi (energie), bloed, voedingsstoffen en informatie door stromen. Blokkades in dit systeem veroorzaken, volgens de Chinese Geneeskunde, ziektes en geestelijke onbalans. Door Tui-na massages komen lichaam en geest weer in balans, verminderen en verdwijnen klachten en wordt de gezondheid bevorderd.  

Tui-na is een Chinese geneeswijze gebaseerd is op het zoeken naar en het verhelpen van de oorzaak van de klachten in plaats van symptoombestrijding.

Info

Heeft u vragen over de behandelingsmethode of heeft u een klacht, bel dan: 06-40348804. Wij staan u graag te woord.

U kunt ook onderstaand contactformulier invullen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Stuur Aleksandra een bericht