Phendi Coaching

Coaching buro

Over Claudia

Even voorstellen
Mijn naam is Claudia Dooijeweerd en ben in Heerlen geboren op 28-03-1973. Ik ben getrouwd, moeder van 2 volwassen kinderen en inmiddels ook oma geworden.

Historie
Als leidinggevende ben ik altijd werkzaam geweest in de zakelijke dienstverlening. De laatste 10 jaar heb ik mij voornamelijk beziggehouden met coaching van medewerkers, waardoor ik veel ervaring heb opgedaan in dit vakgebied. Ik heb mij gespecialiseerd in zowel het coachen van mensen bij vaardigheidsontwikkeling als het begeleiden van werknemers tijdens het integratieproces na ziekteverzuim. Het intensieve coach-traject dat deze casussen met zich meebrengen, brengt mij veel energie. De begeleiding van mensen in hun persoonlijke ontwikkeling geeft mij kracht en voldoening van mijn werk.

Dit heeft mij ertoe gezet om een opleiding te volgen tot life coach aan het Sonnevelt instituut. Verder heb ik een cursus gevolgd in de psychonomie bij de stichting Per Pulchritudinem in Pulchritudine te Sittard.

Contact

Phendi Coaching
Hei Grindelweg 73
6414 BS Heerlen
06- 27 10 23 63
E: info@phendicoaching.nl
www.phendicoaching.nl

Therapieën

Voice dialogue – wordt ingezet om je zelfkennis te vergroten, een bewustzijnstransformatie in te kunnen zetten, maar is ook belangrijk als therapeutisch instrument. Onze innerlijke stemmen krijgen door deze methode body, waardoor jij jezelf beter leert kennen. Het geeft je inzicht in je denken en waarom je de dingen doet zoals jij ze doet.

Transactionele analyse – is een fijne methode om je eigen gedrag en de interacties die je met andere mensen hebt in kaart te brengen. Door dit inzicht zal het je helpen te veranderen en/of te groeien.

Familie-opstelling – door deze methode krijg je inzicht in veel van je eigen patronen en overtuigingen. Deze vinden hun oorsprong in de familie waarin we zijn opgegroeid. We nemen vanuit loyaliteit bekrachtigende maar ook beperkende patronen over. Als volwassenen functioneren we onbewust nog vaak volgens deze patronen. Hierdoor krijg je eigenzicht, waardoor je keuzes krijgt om anders om te gaan met zaken, dilemma’s of knelpunten die voor jou belangrijk zijn.

Visualisatie – middels diverse instrumenten zal je wens naar groei en/of verandering gevisualiseerd worden. Dit is onderdeel van bijna elk coachtraject.

Info

Heb je vragen over de behandelingsmethode of heb je een klacht, bel dan: 06-43228612. Ik sta je graag te woord.

Je kunt ook onderstaand contactformulier invullen, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Stuur Claudia een bericht

13 + 8 =