Praktijk Astrid Lamars

Medisch pedicure & schoonheidsspecialiste

Over ASTRID

Even voorstellen
Ik ben Astrid Lamars-Knol, medisch pedicure & schoonheidsspecialiste

Historie
Na meer dan 11 jaar een succesvolle praktijk in Hoensbroek te hebben gerund, heb ik besloten mij verder te gaan ontwikkelen door mijn eigen praktijk in 2017 in het Aandachtscentrum Heerlen te vestigen. Ik heb mijn focus de laatste jaren verschoven van huidverzorging naar huidverbetering en heb mij gespecialiseerd in microdermabrasie. Een unieke behandelingsmethode die diverse huidproblemen aanpakt.

Contact

Praktijk Astrid Lamars
Hei Grindelweg 73
6414 BS Heerlen
06-28113855
E: info@praktijkastridlamars.nl
www.praktijkastridlamars.nl

     

Voor wie?

Mensen met diabetes, reuma of (medische) voetproblemen kunnen bij Praktijk Astrid Lamars terecht.

THERAPIE
VOETVERZORGING

Medisch pedicure

Als medisch pedicure houd ik mij bezig met de verzorging van de voet en de behandeling van huid- en nagelaandoeningen. Daarnaast doe ik specialistische behandelingen, zoals de behandeling van de risicovoet.

Ik maak hierbij gebruik van specialistische technieken, zoals toepassing van nagelbeugels en nagelreparaties. Verder pas ik orthese-techniek toe, waarbij antidruk-stukjes tussen de tenen aangebracht worden. Een andere toepassing voor het ontlasten van de voet is de vilttechniek.

Diabetische voetverzorging

Voor een diabetespatiënt is het zeer belangrijk om zijn of haar voeten regelmatig te laten verzorgen. Zeker als hij last krijgt van kloven, eelt, likdoorns, blaren, wondjes of verkleuringen. Maar ook preventieve controlebehandeling is belangrijk voor diabetici, dus wanneer er nog geen klachten zijn.

Reumatische voetverzorging

Door vergroeiing van de voet(en) of een afwijkende stand kan de schoen minder goed passen en kunnen eelt en likdoorns ontstaan. Ook kunnen de teennagels afwijkingen gaan vertonen door te weinig ruimte in de schoen. Naast de voetbehandeling geven wij professioneel advies over de verzorging van de voeten en de juiste schoenkeuze.

HUIDVERBETERING EN -VERZORGING

Microdermabrasie

Middels deze moderne behandelingsvorm verbeteren wij uw huid pijnloos en structureel. De opperhuid wordt verwijderd, waardoor de levende huid eronder tevoorschijn komt.

Fruitzuurpeelings

Fruitzuurpeelings is een huidvernieuwingssysteem, waarbij de huid gestimuleerd wordt tot een jonge frisse huid.

MASSAGE

Hot-stone-massage

Hot-stone-therapie is een warmte massage, die een weldaad voor lichaam en geest geeft. De druk van warme stenen dringt diep door in de spieren. De mix van warmte en aroma’s vergroot het gevoel van welzijn en relaxatie.

Onstpanningsmassage

Geniet lekker liggend op de massagetafel van de heerlijke ontspannende massage. Spieren ontspannen, de doorbloeding verbetert en de ademhaling rustiger…..zelfs zo rustig dat u er tijdens de behandeling van in slaap kunt vallen.

 

MANICURE

Tijdens een manicurebehandeling (handverzorging) worden de nagels keurig in model gevijld en de nagelriemen teruggeduwd. Losse velletjes worden weggeknipt en de nagels worden schoongemaakt en verzorgd. Tenslotte krijgen uw handen en onderarmen een heerlijke massage.

Info

Heeft u vragen over de behandelingsmethode of heeft u een klacht, bel dan: 06-28113855. Wij staan u graag te woord.

U kunt ook onderstaand contactformulier invullen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Stuur Astrid een bericht