Sandy Angela

Energiecoach

Over sandy angela

Even voorstellen
Ik heet Sandy Angela, 41 jaar, verloofd & moeder van een prachtige dochter. Ik werk als energiecoach in het Aandachtscentrum en werk ernaast ook aan een boek & online platform om zoveel mogelijk energiebalans in de wereld te helpen brengen

Historie
Na jaren in vaste loondienst, verschillende functies in een grote organisatie, heb ik op een gegeven moment de keus voor mijzelf gemaakt. In deze keus hoorde: authentiek kunnen zijn, mijn gevoel volgen, mijn creativiteit en passies ruimte geven én mijn zielsmissie leven.
Ik volgde verschillende coaching cursussen, gericht op intuïtie en bewustwording, volgde een opleiding tot energetisch therapeut, ging op spirituele reizen gecombineerd met een coaching programma, herontdekte in dit alles mijn sterke verbinding met de energie van engelen, gidsen en andere licht en liefdesenergieen. De combinatie van energetisch helen en mindfullness next level coaching (perceptie verbredend denken) ontstond. De praktijk opstarten in het Aandachtcentrum voelde meteen goed, alleen al door de mooie naam met ‘aandacht’ erin. Want is dat niet waar het uiteindelijk allemaal om draait? Jezelf en elkaar pure aandacht geven? Ik gun de klanten die voor een sessie of traject kiezen om thuis bij zichzelf te komen, om te ervaren hoe mooi innerlijke balans en authenticiteit in je leven is.

Voor wie
Vanuit liefde ben ik er voor iedereen die zichzelf persoonlijke groei gunt en in deze groei de verbinding met hun(ware)zelf steeds groter wilt maken. Die zichzelf durft aan te kijken op momenten dat hij/zij vastloopt in belemmerende patronen, emoties of gedachten. Sta jij open om naast je mindset, ook je lichaam en je energie mee te nemen? En hiermee het groeiproces lichter en veel meer in balans te brengen en houden? Dan ben jij zeker weten bij mij aan het juiste adres!

Contact

Sandy Angela Energiecoach
Hei Grindelweg 73
6414 BS Heerlen
06- 27 10 23 63
E: info@sandyangela.com
www.sandyangela.com

Therapie

Als energiecoach stem ik af op de balans van jouw energie. Ik luister niet alleen naar wat je zegt, ik voel/zie jouw energie. Dit is ondersteunend om tot de essentie van jouw disbalans te komen, waardoor je nu vastloopt in je leven. De balans herstellen brengt innerlijk rust, vrede en vreugde(terug). Deze innerlijke balans geeft jou kracht om bij alles in je leven (werk, relatie, ouderschap) andere grenzen te stellen en het meer in te richten naar jouw ware behoeften. Per sessie combineer ik intuïtief verschillende tools, oa; Access Bars, E.F.T., Transformatie Coaching, systematisch opstellen, mindfullness, meditatie/visualisatie, energetisch healen.

Info

Mijn visie over werken met energie is, dat jij niet voor niks nu op deze pagina bent. Om de één of andere reden ben je in je energie hierheen geleid. Super belangrijk om samen tot het gewenste resultaat te komen is het, dat wij een klik met elkaar hebben. Daarom kan je via mijn website of social media of gewoon hier beneden aan de pagina, een gratis kennismaking inplannen.

Mijn wens voor jou is, dat je jezelf deze terugkeer in je innerlijke balans gunt en weer/meer in verbinding komt met jezelf en alles wat je diep van binnen verlangt!

Stuur Sandy een bericht

3 + 14 =