Slimfoodz

Voedingscoach en gecertificeerd PowerSlim afslankcoach

Over Slimfoodz

Even voorstellen
Ik ben Saskia van Trigt, voedingscoach en gecertificeerd PowerSlim afslankcoach bij SlimFoodz®

Historie
Mede door mijn afgeronde academische studie medische biologie en mijn jarenlange werkervaring in de farmaceutische industrie, weet ik welke gevolgen overgewicht kan hebben en welke gezondheidsrisico’s hieruit kunnen voortvloeien, zoals hart- en vaatziekten en diabetes type II. Overgewicht is niet alleen het gevolg van te weinig bewegen, maar vooral van de verkeerde voeding, vaak als gevolg van onduidelijkheid over wat wel en niet te eten. Dit alles heeft mij doen besluiten om mijn eigen praktijk SlimFoodz® te gaan beginnen in het Aandachtscentrum, om ook anderen te gaan begeleiden naar een gezond(er) gewicht en een leven vol energie en zelfvertrouwen.

Voor wie
Bij SlimFoodz® kan iedereen terecht die een meer gezonde en evenwichtige leefstijl wil en op zoek is naar een deskundige voedings- en afslankcoach die hierin kan begeleiden.

Contact

SlimFoodz®
Saskia van Trigt
Hei Grindelweg 73
6414 BS Heerlen
06- 28 25 67 05
E: info@slimfoodz.nl
www.slimfoodz.nl

Therapie

Ik begeleid mensen om hun streefgewicht te behalen en ook te behouden, zonder het gevreesde jojo-effect. Dit doe ik met het PowerSlim afslankprogramma. Dit betekent gemiddeld 1 – 1,5 kg gewichtsverlies per week en toch lekker en gevarieerd eten.

Daarnaast kun je bij mij terecht voor een analyse van en advies over je huidige voedingspatroon en leefstijl.

PowerSlim afslankprogramma

Het PowerSlim afslankprogramma is een wetenschappelijk bewezen afslankmethode, ontwikkeld door diëtisten. PowerSlim is geen dieet, maar een koolhydraatarme leefstijl op basis van volwaardige eiwitrijke voeding. Het is een leefstijl waarbij je niet mínder gaat eten, maar ánders gaat eten. Het programma is zo ontwikkeld dat het heel makkelijk naast een drukke baan en/of gezin te volgen is.

De speciale samenstelling van de PowerSlim producten zorgt ervoor dat het lichaam zijn reservebrandstof (de vetreserves) gaat verbranden en dat de spiermassa behouden blijft. Met het behouden van uw spiermassa krijg je een mooier silhouet en blijft je stofwisseling op peil. Dit is erg belangrijk om ook op langere termijn op gewicht te blijven. Daarnaast kun je lekker blijven eten tijdens het volgen van het PowerSlim afslankprogramma. Dit maakt dat het makkelijk vol te houden is.

Ik begeleid je niet alleen op weg naar je streefgewicht, maar leer je ook hoe je zelf dit gewicht kunt behouden.

Analyse en advies van je huidige voedingspatroon en leefstijl

Een analyse en advies van je huidige voedingspatroon en leefstijl op basis van een ingevuld voedingsdagboek. Hierin wordt bijgehouden wat je dagelijks eet en drinkt. Zo ontstaat een duidelijk beeld van voedingspatroon, je eetgewoontes en je huidige leefstijl. Het voedingsdagboek wordt geanalyseerd en tijdens het intakegesprek besproken. Vervolgens bepalen we samen welke doelen je wilt stellen en wat de vervolgstappen zullen zijn

Info

Heb je vragen over de behandelingsmethode of heb je een klacht, bel dan: 06-28256705. Wij staan je graag te woord.

Je kunt ook onderstaand contactformulier invullen en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op

Stuur Saskia een bericht

4 + 9 =