Voeding in Balans

Over patricia

Even voorstellen
Ik ben Patricia Vermeeren, 36 jaar en moeder van twee zoontjes. Naast mijn werk als voedingsdeskundige werk ik als ambulant behandelaar in de jeugd GGZ.

Historie
Na mijn opleiding tot sociaal pedagogisch hulpverlener, ben ik al jarenlang werkzaam binnen de jeugd GGZ. De interesse in voeding en gezondheid is zo’n 10 jaar geleden ontstaan. Ik heb uren besteed aan verdiepen in onderzoek naar wat gezonde voeding nu precies inhoudt, wat een lichaam nodig heeft, hoe dat in onze samenleving vorm gegeven wordt en hoe ik deze kennis kan toepassen in mijn drukke dagelijkse leven.
Vanwege de vele verschillende meningen, visies en ideeën, ben ik in 2016 begonnen aan de opleiding tot voedingsdeskundige om zo een gedegen ondergrond te hebben en onderscheid te kunnen maken tussen fabels, hypes en wetenschappelijk onderzoek.
We leven in een tijd waarin we over heel veel medische kennis en middelen beschikken, maar de mensen desondanks steeds meer overgewicht hebben. We leren veel te weinig over voeding. Op school krijgen we vakken als rekenen, taal en aardrijkskunde, maar er bestaat geen vak; ‘leefstijl of gezonde voeding’. Ondertussen worden we overweldigd door het aanbod van hevig bewerkte producten, zogenaamde ´gezonde´ drankjes, dieet pillen en andere ´makkelijke´ oplossingen om af te vallen. Niet zo vreemd dat veel van ons niet meer weten waar ons lichaam nou echt behoefte aan heeft.

Om deze kennis met zoveel mogelijk mensen te delen, heb ik ervoor gekozen om mijn eigen praktijk te starten en mensen te begeleiden naar een gezonde levensstijl. Mijn ambitie is om in 2021 aanvullend de opleiding tot kindervoedingsadviseur te volgen om zo kinderen (en hun ouders) te begeleiden bij het aanleren van een gezond voedingspatroon.

Voor wie?
Bent u al jarenlang aan het diëten, heeft u (voedingsgerelateerde) klachten of wilt u meer energie hebben, maar kunt u uw balans niet vinden? Misschien bent u dan geholpen met een voedingsadvies dat is aangepast op uw vraag, uw wensen en uw omstandigheden

Contact

Voeding in Balans
Hei Grindelweg 73
6414 BS Heerlen
06- 43 00 15 08
E: patricia@voeding-in-balans.nl
www.voeding-in-balans.nl

Therapie

Voeding in Balans biedt bovenal persoonlijke begeleiding en maatwerk. Door de juiste samenwerking wil ik met u zoeken naar hoe u de juiste voeding kunt inpassen in uw leven.
* Wat is uw vraag aan mij?
* Wat wilt u veranderen of bereiken?
* Wat is uw situatie?
* Wat zijn duurzame oplossingen waarmee u uw doelen kunt bereiken?
* Heeft u klachten die samenhangen met voeding óf verholpen kunnen worden door de juiste voeding?
De antwoorden op deze vragen zijn voor ieder persoon verschillend. Laten we daarom samen op onderzoek gaan, zodat het geen tijdelijke gedragsverandering is, maar een verandering in uw kern en het een manier van leven wordt. Effectief, duurzaam én gezond.

Info

Wilt u weten of Voeding in Balans iets voor u kan betekenen, neem dan contact met mij op. Hoewel ik u graag telefonisch te woord sta, kan ik tijdens mijn werk geen telefoon aannemen en ben ik daardoor slecht telefonisch te bereiken. Spreek gerust mijn voicemail in, dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug. Contact opnemen via mail of whatsapp is uiteraard ook mogelijk. Telefoon: 06-43001508.

In deze periode van onzekerheid en afstand houden is het ook mogelijk om de afspraken via beeldbellen te laten plaatsvinden.

Stuur Patricia een bericht